Talvirallimme uutiset Talviralli-infoa kilpailijoille Rallimme infoa yleisölle Talvirallimme infoa medialle Talvirallin bileet Talvirallimme yhteistyökumppanit Talvirallimme majoituspalvelut Talvirallimme organisaatio Talvirallimme historia Kuvakisamme Talvirallin tekee Jyväskylän Urheiluautoilijat Talvirallin tekijöiden ajatuksia Jätä ajatuksesi vieraskirjaamme Linkit
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Klikkaa ja tutustu Paviljongin yleiskarttaan

Katselijoille lupaamme tarjota enemmän kuin normaaleissa ralleissa on totuttu. Reitin suunnittelussa on otettu huomioon myös katselijoiden liikkuminen, pysäköinti ja tietenkin hyvät mutta turvalliset katselualueet.

Rallipakettien myyntipaikat alkaen lauantaina 14.3 klo 9:
- Jyväskylän Paviljonki - D-Halli, Uno Savolankatu
- Neste Savela - Vehkakatu 2, 40700 Jyväskylä
- Neste Korpilahti - Kärkistensalmentie 4, 41800 Korpilahti
- Esso Kyläseppä Petäjävesi - Karikontie 1, Petäjävesi

Paketti sisältää kattavat tiedot kilpailun reitistä: reittikartan, aikataulun, erikoiskoekuvaukset, tiedot parhaista katselupaikoista ja lähestymisohjeet niille, sekä lähtöluettelon. Paketin hinta 10 euroa.

Erikoiskokeille myydään erikseen pääsylippuja a 5 eur/ kpl, lapset alle 12 v ilmaiseksi.

Lisätietoja:
- Ravintolapalvelut Paviljongissa (.pdf)

Rallipakettien myyntimääriä on aina vaikea ennakoida etukäteen, mutta päämyyntipaikkana oleva Paviljonki pystyy vastaamaan suureenkin kysyntään.

Ennakkotunnelmia kilpailustamme tarjoaa Mikko Kauppinen hänen kilpailtua paremmuudesta vuosina 2003 ja 2004 järjestämissämme Talviralleissa:
- Mikko Kauppinen: Keski-Suomen alueralli 2004 EK 1
- Mikko Kauppinen: Keski-Suomen alueralli 2004 EK 2
- Mikko Kauppinen: Tommi Mäkisen talviralli 2003 incar EK 3
- Mikko Kauppinen: Tommi Mäkisen talviralli 2003 incar EK 4

         
Jyväskylän Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net