Talvirallimme uutiset Talviralli-infoa kilpailijoille Rallimme infoa yleisölle Talvirallimme infoa medialle Talvirallin bileet Talvirallimme yhteistyökumppanit Talvirallimme majoituspalvelut Talvirallimme organisaatio Talvirallimme historia Kuvakisamme Talvirallin tekee Jyväskylän Urheiluautoilijat Talvirallin tekijöiden ajatuksia Jätä ajatuksesi vieraskirjaamme Linkit
 
 
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
 

Jyväs-Parkki Oy - www.jyvasparkki.fi
Jyväs-Parkin pysäköintitalot ovat vaivattomin tapa pysäköidä keskustan alueella. Pysäköintitalossa ajoneuvosi on suojassa ja pääset lähemmäksi haluamiasi palveluita. Pysäköintitaloja on kuusi ja uutta P-Paviljonkia rakennetaan parhaillaan. P-Paviljonki valmistuu tämän vuoden joulukuussa Lutakkoon.

Jyväskylä Booking - www.jyvaskylabooking.fi
Jyväskylä Booking välittää majoitusta, kokoustiloja sekä tapahtumiin liittyviä oheispalveluja. Tutustu ja varaa haluamasi palvelut ja tuotteet yrityksen kotisivuilla. Kun varaat tarvitsemasi palvelut Jyväskylä Bookingin kautta, saat käyttöösi Jyväskylä Bookingin seututuntemuksen ja kokemuksen ilman lisähintaa.

Jyväskylä Paviljonki - www.paviljonki.fi
Jyväskylä Paviljonki on todellinen tapahtumakeskus keskellä Suomea ja keskellä kaupunkia. Paviljongin toiminnasta vastaavat Jyväskylän Kongressi-keskus Oy, Jyväskylän Messut Oy ja Paviljonki Ravintolat.

Jyväskylän Autovaruste Oy - www.jkl-autovaruste.com
Matkapuhelinten ja autovarusteiden erikoisliike Jyväskylän keskustassa. Jyväskylän Autovarusteen markkinointipäällikkö Ari Könönen on Keski-Suomen menestynein pitkäaikaisin ralliautoilija. Hän järjestää myös vauhdikkaita rallikyydityksiä niin yritysten henkilökunnille kuin yksityisille henkilöille. Käy tutustumassa Jyväskylän Autovarusteen kotisivuihin ja siellä oleviin rallikyydityksiin sekä Ari Könösen vauhdikkaisiin incar -kisavideoihin!

Jyväskylä Karting Center - www.jklkarting.fi
Vauhdikkaat moottoriurheilutapahtumat karting sisäradalla Jyväskylän keskustassa tai hienolla ulkoradalla Lievestuoreella.

Plopcrew Productions - www.plopcrew.net
Erityisesti autourheilevan väestön piireissä tunnettu ja kovasti arvostettu Jyväskyläläinen digitaalisen median tuotantostudio Plopcrew Productions on vankka yhteistyökumppani niin kotisivu- kuin muissa media-asioissa. Tämä yritys tunnetaan esimerkiksi niin Marcus Grönholmin, Mikko Hirvosen, Jari-Matti Latvalan ja Toni Gardemeisterin kotisivujen loihtijana, päivittäjänä ja kehittäjänä. Heidän käsialaansa on myös Talvirallimme kotisivut.

Jyväskylän Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net