Talvirallimme uutiset Talviralli-infoa kilpailijoille Rallimme infoa yleisölle Talvirallimme infoa medialle Talvirallin bileet Talvirallimme yhteistyökumppanit Talvirallimme majoituspalvelut Talvirallimme organisaatio Talvirallimme historia Kuvakisamme Talvirallin tekee Jyväskylän Urheiluautoilijat Talvirallin tekijöiden ajatuksia Jätä ajatuksesi vieraskirjaamme Linkit
 
 
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 

Kilpailun jälkeen pidetään todelliset Rallibileet. Paviljongin uudistuneessa osiossa vietetään hauskaa kilpailijoiden, järjestäjien, huollon ja katselijoiden kera. Mukaan tietenkin kutsutaan myös kaikki ne, joille hauskanpito on tärkeintä. JyvUA on varannut tapahtumaan jo huippusuisitun Osmo's Cosmos yhtyeen ja lisää on tulossa.

Ovet aukeavat klo 19.00, K-18, sisäänkäynti Uno Savolankadun puolelta.

Osmo´s Cosmos:
Osmo´s Cosmos on yksi maamme suosituimmista bilebändeistä. Vuodesta 1996 lähtien jo yli tuhat keikkaa tehnyt bändi soittaa glam-rock hengessä ulkomaisia ja kotimaisia hittejä viime vuosituhannelta. Mukaansa tempaavana livebändinä tunnettu ryhmä villitsee keikoillaan niin nuorta, kuin vähemmän nuorta yleisöä railakkaalla show´llaan.

Divine Dancers - Tyttöjen kuva liitteenä..
Huikea jyväskyläläinen showtanssiryhmä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Divine Night on säkenöivä show, jossa Divine Dancersin tanssijattaret kipinöivät energiaa! Upeat asut ja teemat vaihtuvat tiuhaan tehden esityksestä vaikuttavan kokonaisuuden. Tämä show on pakko nähdä ja kokea!

Liput 14 EUR
Osta liput tästä

HUOM! Muistathan varata majoituksen ajoissa:
Sopimushintaisten talviralli huoneiden varaukset 23.2. mennessä Sokos Hotelleihin. Lue lisää!

Jyväskylän Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net