Talvirallimme uutiset Talviralli-infoa kilpailijoille Rallimme infoa yleisölle Talvirallimme infoa medialle Talvirallin bileet Talvirallimme yhteistyökumppanit Talvirallimme majoituspalvelut Talvirallimme organisaatio Talvirallimme historia Kuvakisamme Talvirallin tekee Jyväskylän Urheiluautoilijat Talvirallin tekijöiden ajatuksia Jätä ajatuksesi vieraskirjaamme Linkit
Get the Flash Player to see this player.
 
 
 
 
 
 
 
Highslide JS
Talviralli näkyi ja kuului 6-8.3.2009 Jyväskylän Paviljongissa järjestetyssä Rakentaminen ja Talotekniikka -messuilla.
Messuosastomme järjestettiin yhteistyössä Saxspeedin, Plopcrew Productionsin ja BV-Teamin kanssa.
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 


6.3.2009 - Jyväskylän Talviralliin komea määrä kilpailijoita

Jyväskylän Talvirallista on tulossa talven rallikauden huipentuma. 14.3. ajettavaan F-cupin kauden kolmanteen ilmoittautui määräaikaan mennessä 266 kilpailijaparia. Mukaan otetaan kilpailun sääntöjen mukaisesti 250 autokuntaa, mutta tässä vaiheessa lisäluokkaan ilmoittautuneiden ei vielä kannata heittää kirvestä kaivoon.

- Olemme erittäin tyytyväisiä kilpailumme suosioon. Ketään ei vielä karsita, vaan osa kilpailun lisäluokkaan ilmoittautuneista sijoitetaan varakilpailijoiksi. Heille vapautuu paikkoja sitä mukaa, kun peruutuksia tulee tai karsintaa joudutaan suorittamaan esimerkiksi puuttuvan ilmoittautumismaksun vuoksi, kilpailunjohtaja Jussi Perälä kertoo.

Perjantaina mahdollisuus testata ja katsastaa kalusto

Perjantaina 13.3. kilpailuun osallistuvilla autokunnilla on testausmahdollisuus Jyväskylän MM-rallista tutulla Hirvimäen erikoiskokeen osuudella. Harjoitustie sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Jyväskylästä. Osallistumismaksu on 40 euroa/auto ja sillä pääsee ajamaan yhteensä 15 kilomeriä kunnon keskisuomalaista rallibaanaa.

Harjoitus-EK on käytössä perjantaina kello 14-19. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Harri Komulainen, p. 040 587 7307 tai harri.komulainen@pp.inet.fi. Mukaan mahtuu 30 autoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailijoilla on myös mahdollisuus ennakkokatsastukseen jo perjantai-iltana. Katsastukseen voi ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen katsastus@talviralli.fi.

- Meille on lukuisia tiedusteluja kilpailun reitin jaksotuksesta. Kilpailu on jaettu kolmeen kahden erikoiskokeen osuuteen, ja käytössä on kolme huoltoaluetta eli yksi aina kahden EK:n jälkeen. Ensimmäisellä lenkillä ajetaan noin 20 EK-kilometriä, keskimmäisellä noin 40 ja viimeisellä saman verran, kilpailunjohtaja kertoo.

Paviljongin Rallyparty takaa hienot puitteet palkintojenjaolle

Jyväskylän Talvirallin palkintojenjako suoritetaan kisan jälkeen Jyväskylän Paviljongin Rallypartyn yhteydessä. Ilmoittautumismaksu sisältää kaksi pääsylippua iltajuhlaan. Paviljongin uudistuneessa osiossa vietetään hauskaa iltaa kilpailijoiden, järjestäjien, huollon ja katselijoiden kesken. Paviljongissa esiintyvät bilebändi Osmo┬┤s Cosmos ja showtanssiryhmä Divine Dancers. Ovet aukeavat kello 19.00.

- Kuljettaja ja 2-ohjaaja saavat automaattisesti liput iltabileisiin. Koko tiimi kannattaa kuitenkin koota yhteen ja tulla juhlistamaan talvikauden päättymistä Paviljonkiin. Tiedossa on kunnon kemut autourheiluväelle, Perälä lupaa.
Jyväskylän Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net