Talvirallimme uutiset Talviralli-infoa kilpailijoille Rallimme infoa yleisölle Talvirallimme infoa medialle Talvirallin bileet Talvirallimme yhteistyökumppanit Talvirallimme majoituspalvelut Talvirallimme organisaatio Talvirallimme historia Kuvakisamme Talvirallin tekee Jyväskylän Urheiluautoilijat Talvirallin tekijöiden ajatuksia Jätä ajatuksesi vieraskirjaamme Linkit
Get the Flash Player to see this player.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 

19.2.2009 - Jyväskylän Talviralliin lisäluokka ja komeat palkinnot

Maaliskuun 14. päivänä kaasuteltavan Jyväskylän Talvirallin järjestelyt etenevät vauhdilla. Kilpailijoiden toiveesta F-cupin ja Lady Cupin osakilpailuun otetaan mukaan myös lisäluokka.

- Päätimme ottaa mukaan kaksivetoisten lisäluokan, jossa ovat mukana kaikki lisenssitasot. Lisäluokka starttaa matkaan viimeisenä ja siihen pääsee mukaan niin F-, A- kuin N-ryhmänkin kaksivetoisella kalustolla. Luokka otetaan mukaan, jos F-cupin osanottajia ilmoittautuu alle 250, Jyväskylän Talvirallin kilpailunjohtaja Jussi Perälä kertoo.

Tiedossa peräti 100 haastavaa EK-kilometriä

Talvisen sään ansiosta Jyväskylän korkeudella kilpailuun on valmistauduttu varsin levollisin mielin. F-cupin talvikauden päätöskisasta on tulossa nimensä mukaisesti kunnon talviralli.

- Tienpohjat ovat jäätyneet kunnolla ja lunta riittää kunnon penkoiksi asti, joten reilut kolme viikkoa ennen h-hetkeä voin ilokseni kertoa, että reitti on loistavassa kunnossa, Jussi Perälä jatkaa.

Tämänvuotisen Talvirallin reitti tarjoaa kilpailijoille kovan päivätyön, sillä luvassa on mielenkiintoinen sekoitus maailmankuulua keskisuomalaista tiestöä. Mukana on paljon osuuksia, joita ei ole pitkään aikaan nähty rallikäytössä, joten reitillä
on 100 erikoiskoekilometrin verran haastetta niin kuskeille kuin katsojillekin. Kotikenttäetua ei ole kenellekään.

- Reitillä on mukana erittäin haastavaa tiestöä. Mukaan on saatu teitä ”vanhoilta hyviltä ajoilta” Perälä valottaa.

Palkintopöytä parhaasta päästä

Reitin lisäksi Jyväskylässä panostetaan palkintoihin. Perinteisten muistoesineiden lisäksi F-cupin ja Lady Cupin osallistujille on luvassa riihikuivaa rahaa. F-cupin yleisen, A-junnujen ja B-junnujen voittajat kuittaavat kukin 800 euroa. Seniorien ja
Ladyn cupin vikkelimmille on tiedossa 500 euron bonus. Kaikkiaan palkintorahaa jaetaan noin 5000 euroa. Eurojen lisäksi palkinnoissa painotetaan turvallisuutta, sillä jaossa on kuusi kappaletta Peltorin kypäriä. Katso tarkempi palkintoluettelo tästä.

Kilpailun jälkeen meno jatkuu Jyväskylän Paviljongissa rallibileiden tahdissa. Illan esiintyjinä ovat huippusuosittu bilebändi Osmo`s Cosmos sekä showtanssiryhmä Divine Dancers.

Jyväskylän Talvirallin ilmoittautuminen päättyy 3.3. kello 16.00. Osallistumismaksu on kaikille luokille 270 euroa. Tervetuloa kauden kovimpaan kansalliseen ralliin Keski-Suomen kuuluisille erikoiskokeille!

Haluatko mukaan rallin maailmaan?

Jyväskylän Talvirallin järjestää Jyväskylän UA. Kilpailun yleisjärjestelyiden lisäksi seuran vastuulla on myös yksi erikoiskoe. Järjestelyt ovat hyvin hanskassa, mutta uusia innokkaita tekijöitä otetaan mielellään mukaan. Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan järjestelyihin, ota yhteys Jussi Perälään sähköpostitse jussi.perala@autourheilu.fi.

Kiitos naapuriseuroille!


Kilpailun pitkä reitti vaatii erikoiskokeiden varrelle lukuisia talkootyöläisiä. Ilman avuliaita naapuriseuroja rallin toteuttaminen tässä mittakaavassa olisi täysin mahdotonta. Kilpailumme järjestämisessä apuna oleville seuroille tästä syystä erityiskiitos jo etukäteen:
- AL-Kangasniemi / AUK
- European Speed and Rally Club ESRC
- Hankasalmen UA
- Keuruun UA
- Laukaan Moottorimiehet LMM
- Petäjäveden UA
- Toivakka AUK

Lisätietoja kisasta:
- Rallibileinfo
- Lehtiartikkeli
Jyväskylän Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net